Moale Înot Dopuri De Apă Somn De Protecție Împotriva Zgomotului Pentru Dormit Studiu Concert Auzi În Condiții De Siguranță Silicon Rezistent La Apa Scufundări Consumabile
4.01lei 1.98lei
Disponibilitate: In stoc

Cantitate *
Adauga in cos
btn-share

1 Pereche Moale Dopuri De Urechi Din Silicon Rezistent La Apa Praf-Dovada De Scufundări Sporturi Nautice Piscină Protecție Dopuri De Urechi Accesorii

Descriere:

Suprafață netedă, antivegetative tratament, este igienic, sigur, moale si confortabil de purtat, și are o buna izolare fonica.

Acest produs poate reduce semnificativ poluarea fonică a mediului înconjurător după ce a fost purtat în mod corect.Este potrivit pentru toate tipurile de medii zgomotoase, cum ar fi: site-uri de construcții, o fabrică de producție ateliere de lucru, plimbari pe vehicule și vapoare, avioane, camere de studiu și cămine.Folosind acest produs poate reduce zgomotul deteriorare a auzului, reduce zgomotul de deteriorare a corpului, pentru a îmbunătăți eficiența învățării, și de a îmbunătăți calitatea somnului.

Suprafața este netedă, non-lipicios, moale și confortabil, și pot fi spălate și utilizate în mod repetat.

Caracteristică:

Material de silicon moale, puternic plasticitatea dopuri de urechi, ușoare și confortabile.Ei chiar pot fi purtate pe tot parcursul zilei și pot fi refolosite.Ai nevoie doar pentru a le curăța în mod regulat și să le usuce în mod natural pentru o utilizare viitoare.

Confortabil se potrivesc: zgomot-reducerea dopuri de urechi sunt concepute pentru a se potrivi canalul urechii, fără nici o presiune, potrivite pentru adulți și copii.Aceste dopuri de urechi acoperă canalul auditiv suficient de bine că nu vor cădea chiar și atunci când dormi pe o parte.

Dubla functie: rezistent la apa dopuri de urechi au o bună reducere a zgomotului, care poate elimina zgomotul în construcții site-uri, concerte sau de trafic, și de a oferi un mediu mai bun pentru somn sau de studiu.Cu o bună performanță impermeabil, dopuri de urechi, de asemenea, poate proteja urechile în timp ce înot.

Pentru a îmbunătăți somn: somnul Profund, moale dopuri de silicon poate crea un confortabil personalizate barieră de zgomot în timpul somnului.Acest lucru poate ajuta să obțineți un somn adânc (rapid eye movement sleep).Ideal pentru traverse de lumină, poate fi purtat confortabil pe tot parcursul nopții (sau în timpul zilei, dacă lucrezi pe timp de noapte), te face să te simți mai relaxat atunci când te trezești!

Caietul de sarcini:

Produs material: silicon

Culoare: Albastru, Portocaliu

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 Pereche X Înot Dopuri De Urechi

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid.

3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore.

4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.

5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Moale Ureche Plug

Etichete: xs centura de la pantaloni.

Scrie o recenzie